Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Δήλωση τιμολογίου

Αγαπητοί χρήστες, θα λάβετε το επίσημο εμπορικό τιμολόγιο μετά την αγορά από το Infinity-Semiconductor.com, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες.

1, Οδηγία για το εκδοθέν τιμολόγιο

Το τιμολόγιο θα εκδοθεί από το Infinity-Semiconductor.com. Το ποσό του τιμολογίου θα εξαρτηθεί από το ποσό του πραγματικού ποσού που καταβάλατε.
Το Infinity-Semiconductor.com παρέχει δύο είδη τιμολογίων, τιμολόγιο ΦΠΑ (μη εκπιπτόμενο) και ειδικό τιμολόγιο ΦΠΑ (Μειωμένο).
Προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργική αποτελεσματικότητα και να αποφευχθεί η απόδοση των αποδόσεων, το τιμολόγιο θα εκδοθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από τους χρήστες.
Συμπληρώστε τη σωστή διεύθυνση, το άτομο επικοινωνίας, τον αριθμό τηλεφώνου για να διασφαλίσετε ότι τα τιμολόγια μπορούν να παραδοθούν με ακρίβεια. Εάν δεν συμπληρώσετε αυτές τις πληροφορίες, το Infinity-Semiconductor.com θα στείλει το τιμολόγιο στην ίδια διεύθυνση με τα εμπορεύματα που αποστέλλονται, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εγκαίρως.

2, τιμολόγιο ΦΠΑ

Το Infinity-Semiconductor.com συνήθως εκδίδει τιμολόγιο ΦΠΑ για χρήστες που δεν είναι γενικοί φορολογούμενοι.
Παρακαλούμε να γράψετε το κατάλληλο όνομα της εταιρείας και τα φορολογικά στοιχεία στο τιμολόγιο.

3, ειδικό τιμολόγιο ΦΠΑ

Αν χρειαστεί να εκδώσετε "ειδικό τιμολόγιο ΦΠΑ", παρακαλούμε επικοινωνήστε με το λογιστήριο μας, διαφορετικά το σύστημα Infinity-Semiconductor.com θα εκδώσει τιμολόγιο ΦΠΑ.
Συμπληρώστε και ελέγξτε προσεκτικά όλες τις πληροφορίες τιμολογίου, το Infinity-Semiconductor.com δεν θα αναλάβει ευθύνη σε περίπτωση οποιουδήποτε λάθους.
Το ειδικό τιμολόγιο ΦΠΑ θα αποσταλεί με ρητή επιβεβαίωση της αποστολής.
Συμπληρώστε το όνομα της εταιρείας, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό φορολογίας, το όνομα της τράπεζας και το λογαριασμό σας, τη διεύθυνση αποστολής τιμολογίου, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν το ειδικό τιμολόγιο ΦΠΑ κανονικά, αλλά όλες οι συμπληρωμένες πληροφορίες πρέπει να είναι ίδιες με τις πληρωμές φόρου.
Το όνομα της εταιρείας πρέπει να είναι το όνομα της βιομηχανικής και εμπορικής εγγραφής.
Η διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου του τιμολογίου πρέπει να είναι ίδιες με τις πληροφορίες της εταιρείας σας.
Ο αριθμός φορολογικού μητρώου είναι ο αριθμός στον & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt; & lt;
Το όνομα της τράπεζας και ο αριθμός λογαριασμού πρέπει να είναι γραμμένα και για τα δύο.

4, Ανακοινώσεις

Εάν οι χρήστες γράψουν λανθασμένες πληροφορίες για ειδικό τιμολόγιο ΦΠΑ, τότε το Infinity-Semiconductor.com θα εκδώσει τιμολόγιο ΦΠΑ αυτόματα και χωρίς επιστροφή.
Το Infinity-Semiconductor.com δεν θα δεχτεί το αίτημα για ειδικό τιμολόγιο επανέκδοσης ΦΠΑ, αν έχουμε ήδη εκδώσει τιμολόγιο σύμφωνα με τις πληροφορίες των χρηστών.

5, Φιλική υπενθύμιση

Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με το τιμολόγιο που εκδόθηκε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το οικονομικό τμήμα Infinity-Semiconductor.com.
Αν δεν λάβετε τιμολόγιο εντός 30 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Infinity-Semiconductor.com. Δεν θα εκδώσουμε τιμολόγιο δεύτερη φορά αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε 90 ημέρες (από την ημερομηνία παραγγελίας)
Το όνομα του προϊόντος στο τιμολόγιο θα είναι να γράψετε ηλεκτρονικά εξαρτήματα, ο αριθμός εξαρτήματος θα γράφεται ως πραγματική παραγγελία, κανένα άλλο ειδικό αίτημα.

6, επιστροφή τιμολογίου

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, εάν διαπιστώσετε ότι οι πληροφορίες τιμολογίου είναι εσφαλμένες ως παραγγελία, το Infinity-Semiconductor.com θα αντικαταστήσει και θα στείλει τις σωστές όσο το δυνατόν συντομότερα.
Επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, εάν θέλετε να αλλάξετε τις πληροφορίες τιμολογίου, θα στείλουμε αναθεωρημένο τιμολόγιο στη διεύθυνση που υποδείξατε αφού επιβεβαιώσουμε το οικονομικό μας τμήμα.
Χωρίς την έγκριση της εξυπηρέτησης πελατών, η οικονομική μας υπηρεσία δεν θα δεχτεί την αίτηση για επανέκδοση τιμολογίου από τηλέφωνο, φαξ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.