Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Μέθοδοι αποστολής

Το Infinity-Semiconductor.com προσφέρει διαφορετικά είδη μεθόδων αποστολής: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κανονίσετε την παράδοση του πακέτου μέσω Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS ή άλλου τρόπο που προτιμάτε, μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας εφοδιαστική υπηρεσία αν έχετε συνεργαστεί με κάποια συγκεκριμένη παράδοση Επίσης δεχόμαστε τη μέθοδο αποστολής όπως ζητήθηκε από τον πελάτη.


Κόστος αποστολής:


Χρόνος παράδοσης και προορισμοί

Θα κανονίσουμε την παράδοση εντός 1-2 ημερών από την ημερομηνία που όλα τα αντικείμενα φτάνουν στην αποθήκη μας.
Οι φόροι, οι φόροι και τα άλλα τέλη είναι ευθύνη του παραλήπτη, καθώς τα τέλη μας καλύπτουν μόνο τα τέλη μεταφοράς πακέτου. Για να υπολογίσετε τις πιθανές δαπάνες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τελωνείο της χώρας σας.

Εδώ είναι η παράδοση χρονοδιαγράμματος από την αποθήκη μας στον προορισμό σας για αναφορά σας.

Ασία Βόρεια Αμερική Ευρώπη μέση Ανατολή νότια Αμερική Αφρική
DHL 2-4 ημέρες 3-4 ημέρες 3-5 ημέρες 3-6 ημέρες 3-5 ημέρες 4-6 ημέρες
FedEx IP 2-4 ημέρες 3-4 ημέρες 4-5 ημέρες 3-6 ημέρες 4-6 ημέρες 4-6 ημέρες


* Οι χρόνοι αποστολής και παράδοσης υπολογίζονται σε εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε περίπτωση μεγάλων διακοπών όπως τα Χριστούγεννα, παρακαλώ επιτρέψτε επιπλέον χρόνο παράδοσης. Κατά τη διάρκεια αυτών των ειδικών περιπτώσεων θα σας υπενθυμίσουμε τις πιθανές καθυστερήσεις.
Οι ακόλουθες χώρες που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να στείλουμε, λόγω της πολιτικής: Αφγανιστάν, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Δημοκρατία της Ακτής Ελεφαντοστού, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Κοινοπολιτεία Ερυθραίας, Δημοκρατία του Λιβάνου, Δημοκρατία της Λιβερίας, Λαϊκή Δημοκρατία της Σομαλίας, Δημοκρατία του Σουδάν.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Info@infinity-electronic.com