Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Οροι χρήσης

Η παρούσα συμφωνία διευκρινίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις της www. Infinity-Semiconductor.com, αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτόν τον όρο χρήσης και τη δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου προτού εγγραφείτε στο Infinity-Semiconductor.com. Από τη στιγμή που έχετε εγγραφεί με επιτυχία, έχετε διαβάσει, συμφωνήσει και αποδεχθεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις από πλευράς χρήσης και δήλωσης απορρήτου. θα δημοσιεύσουμε ενημερωμένη έκδοση σε Infinity-Semiconductor.com, αν αλλάξαμε αυτή την δήλωση. όλο το περιεχόμενο της συμφωνίας θα τεθεί σε ισχύ κατά την ημερομηνία δημοσίευσης. εάν δεν συμφωνείτε με αυτήν την αναθεώρηση, θα πρέπει να τερματίσετε τη σχέση με το Infinity-Semiconductor.com.

1, ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ:

1), Προσαρμογή χρήστη:
Όλος ο χρήστης Infinity-Semiconductor.com πρέπει να είναι Εταιρεία ή άτομο που μπορεί να υπογράψει ομότιμη νομικά δεσμευτική σύμβαση σύμφωνα με το νόμο. Παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας εάν δεν είχατε τα προσόντα. Δεν μπορείτε να μεταφέρετε ή να πωλήσετε τον λογαριασμό Infinity-Semiconductor.com σας. Η Infinity-Semiconductor.com διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει ή να τερματίσει το λογαριασμό σας σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.
2), Υλικό γραφής:
Όλοι οι χρήστες πρέπει να παρέχουν πραγματικές, έγκυρες προσωπικές πληροφορίες στο Infinity-Semiconductor.com, προκειμένου να διασφαλίσουν την κανονική επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Αν υπάρξουν αλλαγές, ενημερώστε αμέσως και ενημερώστε το Infinity-Semiconductor.com αμέσως.
Όλοι οι χρήστες Infinity-Semiconductor.com συμφωνούν να δεχτούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνύματα από εταίρους Infinity-Semiconductor.com ή Infinity-Semiconductor.com.

2, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:

Το Infinity-Semiconductor.com έχει δηλώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζονται σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας χρηστών. Θα πρέπει να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τη δήλωση απορρήτου για να χρησιμοποιήσετε το Infinity-Semiconductor.com κατά την εγγραφή σας και θα υποβληθείτε σε περιορισμούς από τον κανόνα (και την Infinity-Semiconductor.com οποιαδήποτε ενημερωμένη έκδοση της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων) στην περίοδο των χρηστών Infinity-Semiconductor.com.

3, ΕΜΠΟΡΙΟ:

Όλοι οι χρήστες κατά την αγορά πρέπει να συμμορφώνονται με τους ακόλουθους όρους:

4, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ:

1), Ανατρέξτε στην υπηρεσία μετά την πώληση.
2), ποιότητα προϊόντων.
Τα προϊόντα Infinity-Semiconductor.com θα συμμορφώνονται αυστηρά με τα κυβερνητικά και επαγγελματικά πρότυπα. Αν δεν υπάρχουν προηγούμενα πρότυπα, θα εκτελέσουμε σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή, αν δεν πληρούνται όλα τα παραπάνω πρότυπα, οι πελάτες μπορούν να συζητήσουν και να αποφασίσουν μεταξύ Infinity-Semiconductor.com. Κάθε πρόβλημα ποιότητας ή εκτός των προτύπων προϊόντων, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν να επιστρέψουν ή να αντικαταστήσουν.

5, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:

Θα δεχτείτε ότι δεν μπορείτε να εισάγετε τον ιστότοπο από οποιοδήποτε λογισμικό ρομπότ, λογισμικό Spider ή Refresh για οποιονδήποτε σκοπό χωρίς την άδεια του Infinity-Semiconductor.com στη μορφή εγγραφής.
Επιπλέον, συμφωνείτε ότι δεν θα:

6, ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ:

Το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το εμπορικό σήμα, το εμπορικό μυστικό και όλα τα δικαιώματα που προσφέρει το Infinity-Semiconductor.com ανήκουν όλα στο Infinity-Semiconductor.com. χωρίς την άδεια του Infinity-Semiconductor.com, ο καθένας ή μέλος μπορεί να 锟 斤 拷 t λήψη, αντιγραφή, μετάδοση, αναθεώρηση και επεξεργασία. Διαφορετικά θα φέρει όλη τη νομική ευθύνη. Το Infinity-Semiconductor.com έχει το δικαίωμα στη μνήμη του διακομιστή δεδομένων του Infinity-Semiconductor.com όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί την υπηρεσία.

7, ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ:

Το Infinity-Semiconductor.com είναι υπεύθυνο για να προσφέρει τεχνική υποστήριξη, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας, προσπαθήστε να αποφύγετε τη διακοπή της υπηρεσίας ή το χρονικό όριο διακοπής στο συντομότερο χρονικό διάστημα, βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης μπορεί να ασχολείται ομαλά με το διαδίκτυο. Όμως, ως αποτέλεσμα ανωτέρας βίας ή για άλλους λόγους που δεν μπορούν να ελέγξουν, να κάνουν τη συντριβή του ιστότοπου ή να μην μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν, να οδηγήσουν σε απώλεια εγγραφών, μηνύματος ή πληροφοριών, το Infinity-Semiconductor.com είναι ανευθυνότητα: και οποιοσδήποτε χρήστης προσφέρει λανθασμένες ή μη ολοκληρωμένες και ψευδείς πληροφορίες δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Infinity-Semiconductor.com ή να υποστεί οποιαδήποτε άλλη απώλεια, το Infinity-Semiconductor.com είναι ανευθυνότητα.

8, ΑΛΛΑ

Αυτή η συμφωνία από κάθε άποψη διέπεται από τους νόμους του Χονγκ Κονγκ. Αυτός ο ιστότοπος όλοι οι χρήστες είναι αμετάκλητα Ο κάτοχος Infinity-Semiconductor.com βρίσκεται στη δικαιοδοσία του δικαστηρίου και του ανώτερου δικαστηρίου. Οι διατάξεις της παρούσας συμφωνίας είναι διαχωρίσιμες. Εάν κάποια διάταξη της παρούσας συμφωνίας κριθεί άκυρη ή μη εκτελεστή, η διάταξη μπορεί να διαγραφεί και οι υπόλοιπες διατάξεις να εκτελεσθούν.