Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Πρώτος στρατιωτικός επεξεργαστής βραχίονα για εφαρμογές hi-rel

Teledyne-e2v - First military-qualified Arm processor for hi-rel applications

LS1046A είναι μέρος του χαρτοφυλακίου Arm Layerscape 64-bit NXP, με τετραπύρηνο Arm Cortex-A72 1.8GHz.

Περιλαμβάνει επιτάχυνση επεξεργασίας πακέτων και περιφερειακά υψηλής ταχύτητας "και αναγνωρίζεται για την αρχιτεκτονική υψηλής απόδοσης και την κορυφαία υπολογιστική πυκνότητα στην αγορά", σύμφωνα με την Teledyne. Τα 45.000 CoreMarks του υπολογίζονται σε συνδυασμό με τα διπλά 10Gbit Ethernet, PCIe Gen3 και SATA Gen3.

Η συσκευή είναι επίσης διαθέσιμη στο Teledyne τελευταία Υπολογιστική μονάδα "Qormino", η οποία περιλαμβάνει μια μνήμη DDR4 4Gbyte.


Η εγκατάσταση της Teledyne e2v στη Γκρενόμπλ ειδικεύεται στην επιλογή τμημάτων για απαιτητικά περιβάλλοντα και καθιστά το LS1046A διαθέσιμο τόσο σε συσκευασίες RoHS όσο και σε συσκευασίες Pb-inclusive.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος διαχείρισης κύκλου ζωής Semiconductor (SLiM) της Teledyne e2v, η διάρκεια ζωής αυτής της συσκευής μπορεί να υποστηριχθεί για 15 ή περισσότερα χρόνια, για να αποφευχθούν προβλήματα παρωχημένων.

Το Teledyne e2v έχει στενούς δεσμούς με το NXP - το χαρτοφυλάκιο του αεροδιαστημικού και αμυντικού εξοπλισμού περιλαμβάνει επεξεργαστές που βασίζονται σε PowerPC από τα QorIQ P- και T-Series της NXP καθώς και από συσκευές PowerQUICC.

Στρατιωτικά προσόντα

"Βλέπουμε μια νέα τάση που αναπτύσσεται στην αεροναυπηγική και την αμυντική βιομηχανία προς τα 64bit Arm-based προϊόντα με την Teledyne e2v εξοπλισμένη με στρατιωτικές συσκευές από τη σειρά των εμπορικών επεξεργαστών Layerscape", δήλωσε ο NXP marketing manager Altaf Hussain. "Πιστεύουμε ότι οι πελάτες e2v όχι μόνο θα αξιοποιήσουν τις υπολογιστικές επιδόσεις της συσκευής αλλά και το οικοσύστημα που υποστηρίζει Arm, δημιουργώντας νέες δυνατότητες στο σχεδιασμό του συστήματος".

Τα τσιπ Αρχιτεκτονικής Ισχύος είναι γνωστά σε εφαρμογές υψηλής σχετικότητας. "Οι πελάτες μπορούν είτε να μεταβούν σε λύσεις βασισμένες σε βραχίονες είτε να ξεκινήσουν νέες εξελίξεις με αποδεδειγμένες λύσεις βασισμένες στην Power Architecture από την NXP", δήλωσε η Teledyne.