Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Ο αισθητήρας πίεσης Mems απομακρύνει το σαπούνι και το σαμπουάν για φορητά

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensor

Που ονομάζεται LPS33W, η συσκευή με ονομαστική ισχύ IPx8 προστατεύεται από μια εσωτερική ιξώδη πηκτωματική γέλη και ισχυρίζεται ότι αντέχει: «το αλατούχο νερό, το χλώριο, το βρώμιο, τα απορρυπαντικά όπως το σαπούνι και το σαμπουάν για το χέρι, τα e-υγρά και τα ελαφρά βιομηχανικά χημικά όπως το n-πεντάνιο», δήλωσε ο ST.

Το πακέτο είναι κυλινδρικό (διαμέτρου 3,3 mm x 2,9 mm) και έχει σχήμα για να διευκολύνει τη χρήση δακτυλίων Ο όταν απαιτείται σφραγισμένο περίβλημα και το καπάκι είναι ανθεκτικό στη διάβρωση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η πηκτή είναι ιδιόκτητη φόρμουλα και οι ιδιότητές της, μαζί με το ενσωματωμένο κλιματιστικό σήμα ASIC, επιτυγχάνουν θόρυβο πίεσης 0,008hPa RMS.


"Η ευαισθησία στην επαναφορά της τάσης συγκόλλησης κατά τη συναρμολόγηση είναι επίσης εξαιρετικά χαμηλή, παρασύροντας λιγότερο από ± 2 hPa και ανακτώντας την κανονική ακρίβεια σε 72 ώρες", δήλωσε ο ST. "Η αντιστάθμιση θερμοκρασίας διατηρεί την ακρίβεια σε ± 3hPa στην περιοχή λειτουργίας από 0 ° C έως 65 ° C."

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensorΣύνθεση πηκτώματος είναι ένα κομμάτι είναι ένα μυστήριο, με μόνο μηχανικές ιδιότητες που παρέχονται στο φύλλο δεδομένων (Πίνακας 9)

Οι τιμές αποκοπής του εργοστασίου αποθηκεύονται σε μια μη πτητική δομή και μεταφορτώνονται σε καταχωρητές κατά την ενεργοποίηση για κανονική λειτουργία. Δεν απαιτείται περαιτέρω βαθμονόμηση.

Η κατανάλωση είναι 15μA σε λειτουργία υψηλής απόδοσης, 3μΑ σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης και 1μΑ όταν τερματίζεται.

Ένα FIFO 128-bit αποθηκεύει έως 40 υποδοχές δεδομένων πίεσης και θερμοκρασίας 32bit, μειώνοντας τη συχνότητα των αλληλεπιδράσεων MCU του κεντρικού υπολογιστή, επιτρέποντας στον κεντρικό υπολογιστή να κοιμάται περισσότερο και εξοικονομώντας ενέργεια.

Η παροχή είναι 1,7 έως 3,6V, και εγώ2Οι ψηφιακές διεπαφές C και SPI είναι ενσωματωμένες, όπως και ένα φίλτρο χαμηλής διέλευσης.

Η μαζική παραγωγή έχει ξεκινήσει.