Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Το ON προσθέτει στα SiC MOSFETs

Η ON Semiconductor έχει εισάγει δύο MOSFETs SiC που προορίζονται για εφαρμογές ΗΨ, ηλιακής ενέργειας και UPS.

Οι βιομηχανικοί βαθμοί NTHL080N120SC1 και AEC-Q101 για την αυτοκινητοβιομηχανία NVHL080N120SC1 συμπληρώνονται από  SiC δίοδοι και SiC οδηγούς, εργαλεία προσομοίωσης συσκευών, μοντέλα SPICE και πληροφορίες εφαρμογής.

Τα μονοφασικά MOSFETs των 1200 V (80 V), 80 MIO (MOSFETs) διαθέτουν χαμηλό ρεύμα διαρροής, μια γρήγορη εγγενή δίοδο με χαμηλή αντίστροφη ανάκτηση, η οποία προσφέρει απότομη μείωση της απώλειας ισχύος και υποστηρίζει λειτουργία υψηλότερης συχνότητας και μεγαλύτερη πυκνότητα ισχύος, και Eoff / γρήγορη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση σε συνδυασμό με χαμηλή τάση προς τα εμπρός για τη μείωση των συνολικών απωλειών ισχύος και συνεπώς των απαιτήσεων ψύξης.


Η χαμηλή χωρητικότητα συσκευής υποστηρίζει τη δυνατότητα αλλαγής σε πολύ υψηλές συχνότητες, γεγονός που μειώνει τα ενοχλητικά ζητήματα EMI. Εν τω μεταξύ, η μεγαλύτερη τάση, η χιονοστιβάδα και η ανθεκτικότητα έναντι των βραχυκυκλωμάτων ενισχύουν τη συνολική αντοχή, προσδίδουν βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερο συνολικό προσδόκιμο ζωής.

Ένα περαιτέρω πλεονέκτημα των συσκευών MOSFETSiC είναι μια δομή τερματισμού που προσθέτει στην αξιοπιστία και τη στιβαρότητα και ενισχύει την λειτουργική σταθερότητα.

Το NVHL080N120SC1 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε υψηλά ρεύματα υπερχείλισης και προσφέρει υψηλή ικανότητα χιονοστιβάδας και ευρωστία έναντι βραχυκυκλώματος.

Η πιστοποίηση AEC-Q101 της MOSFET plus άλλων συσκευών SiC εξασφαλίζει ότι μπορούν να αξιοποιηθούν πλήρως στον αυξανόμενο αριθμό εφαρμογών εντός οχήματος που αναδύονται ως αποτέλεσμα της αύξησης του ηλεκτρονικού περιεχομένου και της ηλεκτροκίνησης των κινητήριων μονάδων.

Μια μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 175 ° C ενισχύει την καταλληλότητα για χρήση σε αυτοκινητοβιομηχανίες καθώς και σε άλλες εφαρμογές-στόχους, όπου οι υψηλοί πυκνοί και χώροι περιορίζουν την τυπική θερμοκρασία περιβάλλοντος.