Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Το Power Stamp Alliance κόβει την ανάγκη για CPU κεντρικού υπολογιστή για να παρακολουθεί τους PSU και προσθέτει ένα σχέδιο αναφοράς

PowerStapAlliance-Controller-Stamp-envelope

Η Συμμαχία (Artesyn Embedded Technologies, Bel Power Solutions, Flex και STMicroelectronics) δημιούργησε μια κοινή προδιαγραφή για διάφορους τύπους μετατροπέων 48Vdc-dc - με την ονομασία «σφραγίδες ισχύος» (προδιαγραφές εδώ) και αφορούσε πρωτίστως τον εξοπλισμό πληροφορικής και τις μεγάλες εγκαταστάσεις επεξεργασίας δεδομένων με 48V διανομέα ισχύος σε επίπεδο rack, για παράδειγμα την τοπική τροφοδοσία FPGAs και asics.

Power-Stamp-Alliance-controllerΗ νέα ενότητα,σφραγίδα ελεγκτή«Θα χρησιμοποιηθούν με τις« δορυφορικές σφραγίδες ισχύος », που ορίστηκαν νωρίτερα. Σκοπός της είναι να παρέχει όλες τις απαιτήσεις διεπαφής χρήστη, ελέγχου και τάσης τροφοδοσίας έως και έξι δορυφόρων, "που επιτρέπουν την πραγματοποίηση της μετατροπής ενέργειας χωρίς απαιτήσεις που επιβάλλονται στην εφαρμογή υποδοχής", δήλωσε ο οργανισμός. "Είναι ιδανικό για διακομιστές, συστήματα αποθήκευσης και υπολογιστών όπου ο χώρος κοντά στον επεξεργαστή είναι περιορισμένος. Το σύστημα υποδοχής θα χρειαζόταν μόνο να παράσχει την ράγα πηγής 48V για τον ελεγκτή και τις δορυφορικές σφραγίδες, αφαιρώντας την ανάγκη για τυχόν τάσεις πρωτογενών και δευτερογενών τάσεων. "

PowerStapAlliance-Ice-Lake-VR13-boardΤην ίδια στιγμή, η Συμμαχία ανακοίνωσε μια πλατφόρμα σχεδιασμού αναφοράς για επεξεργαστές που βασίζονται στην επόμενη γενιά μικροανιχνευμάτων CPU 10 nm της CPU - με την ονομασία Ice Lake.


Άλλες πλακέτες αναφοράς είναι διαθέσιμες για τον επεξεργαστή VR13 (Skylake) της Intel, καθώς και για τα asics και FPGAs.

Υπάρχει επίσης ένα γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι προγραμματιστές με προϊόντα από οποιαδήποτε εταιρεία-μέλος και μια νέα σχεδίαση αναφοράς για υψηλής τάσης ASIC και / ή FPGA chipsets.

Τα μέλη της συμμαχίας δύναμης σφραγίδων συμφωνούν με ένα τυποποιημένο αποτύπωμα προϊόντος και λειτουργίες που παρέχονται μέσα, ενώ ανταγωνίζονται ανεξάρτητα μέσω της διαφοροποίησης στην τοπολογία, τα κυκλώματα και τις επιδόσεις.