Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Ο τροφοδοτικό επιταχύνει τα εργοστασιακά μεταφορικά συστήματα

Η παροχή ρεύματος, από Powerbox, στεγάζεται σε θήκη IP54 και έχει διαστάσεις 250mm x 160mm x 55mm. Περιλαμβάνει μικροελεγκτή για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς προστασίας και δέχεται τάσεις εισόδου από τάσεις 323V AC έως 560V AC τριφασικού. Έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας 60950-1 και 62368-1 Το EMC είναι σύμφωνο με τα πρότυπα EN61000-6-3 και EN61000-6-2.

Η τροφοδοσία είναι σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοματισμούς εργοστασίων και αυτοματοποιημένους κόμβους χωματερών με μεταφορείς, διακόπτες διαλογής και άλλο εξοπλισμό για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε σκληρά περιβάλλοντα και είναι μηχανικά αναμορφωμένο για να ταιριάζει σε διαφορετικούς παράγοντες μορφής ή άμεση ενσωμάτωση σε ηλεκτροκινητήρες συνεχούς ρεύματος. Περιλαμβάνει μικροελεγκτή, μέγιστη ισχύ, περιοριστές ρεύματος και τρόπους προστασίας. Υπάρχει επίσης μαλακή εκκίνηση, υπέρταση, υπέρταση και θερμοκρασία. Χρησιμοποιεί μια ενεργή διόρθωση παράγοντα ισχύος (PFC) με μια υψηλής απόδοσης, συμπαγή τοπολογία LLC.


Η τροφοδοσία 250 W απευθύνεται σε ηλεκτροκινητήρες 24 V DC και μπορεί να παράγει μέγιστη ισχύ 480 W για ένα δευτερόλεπτο, να διατηρεί υψηλά χωρητικά φορτία και να διαχειρίζεται την ανακύκλωση ενέργειας όταν ένας κινητήρας DC επιβραδύνει ή σταματά, λέει η εταιρεία. Αυτή η λειτουργία μπορεί να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής του εξοπλισμού καθώς και να εξοικονομήσει ενέργεια. Για μεγαλύτερη ισχύ ή πλεόνασμα, μπορεί να είναι παράλληλη. Το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας είναι -25 ° C έως + 70 ° C.

Άλλες τάσεις εξόδου είναι διαθέσιμες κατ 'απαίτηση για την τροφοδοσία των κινητήρων 36V, 48V DC, καθώς επίσης προσαρμοσμένες τάσεις.

Υπάρχει μια ενδεικτική λυχνία LED για την κατάσταση της τροφοδοσίας, ένα σήμα DC-OK και απομακρυσμένη επαναφορά για ενσωμάτωση στο σύστημα διαχείρισης της λειτουργίας του μεταφορέα.