Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Η Dengrove προσθέτει μετατροπείς DC / DC εξοικονόμησης χώρου από την Recom

Είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή πυκνότητα ισχύος και υψηλή απόδοση και έχουν ονομαστική ισχύ από 3,3W έως 30W.

Συμμορφώνονται με το βιομηχανικό πρότυπο DOSA (12,19 x 12,19mm) και διατίθενται με ονομαστικό ρεύμα εξόδου 1,0A, 2,0A, 3,0A, ή 6,0A. Χρησιμοποιώντας ένα κύκλωμα ελέγχου IC και σχεδιασμό πολυστρωματικών πλακών ισχυρίζεται ότι έχει ως αποτέλεσμα κορυφαία πυκνότητα ισχύος μέχρι 800W / in3 καθώς και να επιτρέπουν τη χρήση τους σε εφαρμογές περιορισμένου χώρου.

Η μέγιστη απόδοση είναι μεταξύ 97-99%, για λειτουργία με πλήρες φορτίο σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως 107 ° C χωρίς αναγκαστική ψύξη του αέρα. Οι μετατροπείς συσκευάζονται σε μεταλλικό δοχείο με ενσωματωμένο επίπεδο γείωσης για αποτελεσματική θωράκιση έξι πλευρών για ελάχιστες εκπομπές θορύβου, λέει ο διανομέας. Είναι επίσης σύμφωνα με το EN 55032.

Άλλα χαρακτηριστικά είναι οι ευέλικτες επιλογές ελέγχου και κοπής, οι ακίδες για καλές δυνατότητες, ο έλεγχος on-off και η ανάλυση αλληλουχίας με προγραμματισμένο χρόνο αύξησης εξόδου για απλοποίηση των μετατροπέων τροφοδοσίας ταυτόχρονα ή σε μια προκαθορισμένη ακολουθία. Η ονομαστική τάση εξόδου 3,3 V ή 5,0 V μπορεί να κοπεί πάνω ή κάτω με τη χρήση μίας μόνο εξωτερικής αντίστασης. Υπάρχει επίσης προγραμματιζόμενος έλεγχος soft-start.

Ο διανομέας διαθέτει επίσης πίνακες αξιολόγησης Recom για τη σειρά RPM για δοκιμή, ανάπτυξη και δημιουργία πρωτοτύπων.

Οι μετατροπείς συνεχούς ρεύματος DC-DC είναι τώρα διαθέσιμοι ως μονάδες επιφανειακής εγκατάστασης με επαφές συστοιχίας πλέγματος γης (LGA).