Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Συγγραφικό Περιεχόμενο: SIGLENT SVA1015X Analyzer Spectrum

Ο αναλυτής φάσματος SIGLENT SVA1015X είναι ένα πολύ ισχυρό και ευέλικτο εργαλείο για διάφορες μετρήσεις εντός της περιοχής συχνοτήτων από 9 kHz έως 1,5 GHz. Μεγάλες βασικές προδιαγραφές αποτελούν τη βάση για όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες και λειτουργίες. Το πολύ χαμηλό επίπεδο DANL (εμφανιζόμενο μέσο επίπεδο θορύβου) -156dBm και το ευρύ φάσμα φίλτρων RBW (1Hz - 1MHz) επιτρέπουν στον χρήστη να δει πολύ μικρά και στενά σήματα. Η γεννήτρια παρακολούθησης περιλαμβάνεται ως στάνταρ και επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιεί μετρήσεις απώλειας εισαγωγής σε καλώδια, φίλτρα και άλλα εξαρτήματα. Μέχρι στιγμής, όλα, τα οποία αναμένονται από έναν καλό βασικό αναλυτή φάσματος, υπάρχουν. Αλλά υπάρχει πολύ πιο δυνατό με το SVA1015X.

Ένας, εν τω μεταξύ, πολύ συνηθισμένη απαίτηση είναι η δυνατότητα διεξαγωγής μετρήσεων σφάλματος EMI ή προ-συμμόρφωσης. Τα σημερινά σχέδια υψηλών ταχυτήτων δεδομένων, οι συσκευές IoT και τα τροφοδοτικά σε κατάσταση λειτουργίας Switched Mode έχουν εγγενώς πολλές πηγές για θέματα EMI. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητες οι μετρήσεις προ-συμμόρφωσης EMI και η αποσφαλμάτωση σε όλα τα στάδια κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού. Η Siglent προσφέρει μια προαιρετική λύση για το SVA1015X που μπορεί να αγοραστεί και να εγκατασταθεί ανά πάσα στιγμή. Αυτή η επιλογή επεκτείνει το σύνολο των φίλτρων RBW με ειδικά φίλτρα EMI και επίσης τον ανιχνευτή Quasi-Peak. Η προσθήκη ενός συνόλου κοντινών δειγμάτων πεδίου (SRF5030 (T)) ολοκληρώνει το σετ εντοπισμού σφαλμάτων σε επίπεδο εισόδου. Σε συνδυασμό με ένα LISN είναι μια μεγάλη εγκατάσταση για τις μετρήσεις προ-συμμόρφωσης EMI.

Ένα πολύ πιο εξειδικευμένο χαρακτηριστικό είναι η Ανάλυση Δίκτυο Δικτύου. Αυτή η επιλογή μπορεί επίσης να προστεθεί σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη στιγμή και να επιτρέψει στο χρήστη να πραγματοποιήσει μετρήσεις S11 και S21. Οι μετρήσεις μπορούν να εμφανιστούν σε διάφορες μορφές, όπως X-Y (dB / φάση πάνω από τη συχνότητα), πολικά ή Smith charts. Τυπικές εργασίες για παράδειγμα μετρήσεις καθυστέρησης ομάδας φίλτρων ή βαθμίδα εισόδου / εξόδου ενισχυτή ή αντιστοίχιση κεραίας μπορούν να επιλυθούν εύκολα. Ειλικρινά, η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν πρέπει να συγκριθεί με ένα πλήρες, αυτόνομο VNA, αλλά παρόλα αυτά η απόδοση αυτής της επιλογής είναι πολύ σταθερή.

Σε περίπτωση που τα 1.5GHz δεν είναι ικανά για την εφαρμογή σας και χρειάζεστε υψηλότερες συχνότητες, ρίξτε μια ματιά στη Σειρά SSΓ3000X της Siglent. Προσφέρει παρόμοιες επιδόσεις και επιλογές. Αλλά αποκλείει την επιλογή VNA. Εάν χρειάζεστε μια λύση για μετρήσεις VNA πάνω από 1.5GHz προσέξτε στο www.siglenteu.com υπάρχει κάτι στο δρόμο.

Για όλους όσους αναρωτιούνται, ποιος είναι ο Siglent και τι κάνουν; Η Siglent Technologies ξεκίνησε να αναπτύσσει ψηφιακούς παλμογράφους το 2002. Μετά από 15 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιλαμβάνει ψηφιακούς παλμογράφοι με εύρος ζώνης που φτάνουν από 50 MHz και τώρα έως 1GHz, χειροκίνητα παλμογράφοι με ή χωρίς απομονωμένα κανάλια εισόδου, λειτουργία / αυθαίρετη κυματομορφή γεννήτριες επίσης σε μεγάλη ποικιλία εύρους ζώνης (10MHz έως 500MHz), τροφοδοτικά συνεχούς ρεύματος για το εργαστήριο, ψηφιακά πολυμέσα με 4.5 έως 6.5digits, αναλυτές φάσματος και γεννήτριες σημάτων RF με μέγιστο εύρος ζώνης 3.2GHz και άλλα γενικά όργανα ελέγχου . Η Siglent επεκτείνει συνεχώς το φάσμα των προϊόντων της. Το σχέδιο για το 2019 είναι να απελευθερώσει περισσότερα από 3 νέα προϊόντα και να επεκτείνει το τρέχον χαρτοφυλάκιο, αφενός, με όργανα υψηλότερης απόδοσης και, αφετέρου, με μια εντελώς νέα ομάδα προϊόντων.

Με την πάροδο του χρόνου, η Siglent έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της ηλεκτρονικής δοκιμής και του εξοπλισμού μέτρησης. Τα προϊόντα της συνδυάζουν καινοτόμα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα με ισχυρή δέσμευση για ποιότητα και απόδοση.

Σήμερα η Siglent έχει τρία κύρια γραφεία σε όλο τον κόσμο. Πρώτον, το κεντρικό γραφείο στο Shenzhen της Κίνας. Όλες οι εξελίξεις και οι παραγωγές γίνονται εκεί. Υπάρχουν πάνω από 300 άτομα που απασχολούνται. Περισσότεροι από 100 μηχανικοί που εργάζονται σε διάφορα τμήματα, συμπεριλαμβανομένου του υλικού, του λογισμικού, του βιομηχανικού σχεδιασμού, της δοκιμής και του προηγμένου εξοπλισμού περιβαλλοντικού εργαστηρίου, καθώς και μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα διαχείρισης και άλλοι τεχνικοί επαγγελματίες

Οι θυγατρικές στην Αμερική και την Ευρώπη ιδρύθηκαν το 2014. Το αμερικανικό γραφείο βρίσκεται στο Solon, Cleveland / OH και από την ίδρυση του γραφείου έχει αυξηθεί συνεχώς μέχρι τώρα 6 άτομα. Εργάζονται στις τοπικές πωλήσεις, υπηρεσίες και υποστήριξη. Το ευρωπαϊκό γραφείο βρίσκεται στο Αμβούργο / Γερμανία και διοικείται εξ αποστάσεως από την Κίνα. Από τον Οκτώβριο του 2018 ο Siglent άρχισε να απασχολεί τοπικό προσωπικό. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν τρεις υπάλληλοι που φροντίζουν την Υπηρεσία & Υποστήριξη, Πωλήσεις και Μάρκετινγκ. Ο κύριος στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες και τους συνεργάτες πωλήσεων και η συνεχής βελτίωση και βελτιστοποίηση της απόδοσης. Όλες οι επισκευές και αργότερα η βαθμονόμηση του εργοστασίου θα γίνει τοπικά στο κέντρο της Ευρώπης.

Οι συνολικές πωλήσεις στην Ευρώπη πραγματοποιούνται από εξουσιοδοτημένους διανομείς. Το πλεονέκτημα για τον πελάτη είναι ότι ο επόμενος συνεργάτης πωλήσεων Siglent δεν είναι συνήθως μακριά και όλες οι προ-πωλήσεις και πολλές δραστηριότητες μετά την πώληση μπορούν να γίνουν στην τοπική γλώσσα. Για να βρείτε τον διανομέα της Siglent μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπό μας www.siglenteu.com -> Πώς να αγοράσετε.

Στοιχεία επικοινωνίας

SIGLENT TECHNOLOGIES GERMANY GmbH
Liebigstr. 2-20
22113 Αμβούργο / Γερμανία
Τηλ .: +49 (0) -819-95946
"# ε-ς" # ε